Köpa Vitamin B12

Det är enkelt att köpa Vitamin B12 tabletter och många affärer säljer det. Tyvärr så tar vanliga affärer ofta ut ett överpris för vitaminer. Istället kan man enkelt handla vitamin b12 på nätet och spara både tid och pengar. Det är billigare att köpa vitamin b12 på nätet eftersom de inte har några dyra lagerkostnader eller så mycket personal.

Vitamin b12

Produkt: Vitamin B12 + folsyra
Mängd: 60 tabletter
Leverans: 1-2 dagar
Pris: 57 kronor

Handla Vitamin B12 här >>

Vitamin B12 och folsyra är båda viktiga för att bilda röda blodkroppar samt för nervsystemet och hjärnan. Det kan finnas risk för brist på B12 om man är vegetarian eller om man har celiaki eller Crohns sjukdom. Folsyra är viktigt både före och under graviditet därför att det finns en risk för ryggmärgsbråck hos barnet om nivåerna är låga. Tabletterna innehåller även C-vitamin och mineraler.

Innehåll per tablett:

  • C-vitamin (askorbinsyra) 90 mg
  • Zink (zinksulfat) 15 mg
  • Järn (järnfumarat) 20 mg
  • Folsyra 400 mcg
  • B12 (cyanocobolamin) 9 mcg

Dosering:
1 tablett dagligen

Ångerrätt vid distansavtal

Du som privatperson (konsument) har rätt att ångra ett köp om detta sker inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Vid åberopande av ångerrätt är vi tacksamma om du underlättar returproceduren genom att fylla i retursedeln som finns på baksidan av fakturan.

Det är alltså helt riskfritt att köpa vitamin B12 på nätet och man kan enkelt ångra sig. Det kan vara fördelaktigt att beställa flera burkar samtidigt för att få ner pris och frakt.

Denna sida är skapad för att förklara allt om vitamin b12. Har du några frågor om innehållet eller om något annat så är du välkommen att kontakta oss.